Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Šibenik, 16.05.2014.

Kandidati „zelene skupine“ još jednom u posjetu našoj županiji

Hrvatskoj odredimo smjer!

- Građani su razočarani nesnalaženjem Kukuriku koalicije, katastrofalnom gospodarskom i socijalnom situacijom. Hrvatska ih više ne želi trpjeti, stoga su europski izbori odlična prilika da odredimo smjer kojim će država ići!

Naši kandidati pohodili su Knin, gdje im se pridružila naša stručnjakinja za EU fondove Ivana Maletić. Dočekali su ih gradonačelnica Josipa Rimac i čelnik županijskog HDZ-a Ante Kulušić te zajedno posjetili tvornicu vijaka DIV.

I za kraj bogatog dana - Šibenik i predizborni skup u hotelskom kompleksu „Solaris“ pred više od 300 nazočnih. Donosimo glavne naglaske iz govora naših kandidata:

Maletić: Vlada prozirno manipulira statističkim podacima!

Vlada se hvali rastom izvoza. A zašto? Zato što su prodali zalihe nafte i plina! Hvale se i rastom potrošnje na domaćem tržištu. A što se u biti povećalo? Kupili su si bijesne automobile! Ako njih isključimo, onda potrošnja građana pada za 4 posto u odnosu na prvi kvartal 2013. godine. To radi ova vlada – prozirno manipulira statističkim podacima umjesto da se potrudi poboljšati loš standard građana!

Plenković: Jači nego što pokazuju ankete!

Prema najnovijoj anketi Crobarometar, HDZ-ova koalicija ima 30, a Kukuriku 24,7 posto potpore birača. Živite u sportskom gradu, stoga vas pozivam da ovoj političkoj utakmici pristupimo kao sportskoj - ako vodimo sa šest, onda pobijedimo s 10 posto razlike!

Zovko: Odlučujete o našoj sudbini!

Stabilna BiH s ravnopravnim Hrvatima znači i stabilnu Republiku Hrvatsku i EU. Vaš glas će odrediti buduću politiku prema Hrvatima u BiH i izlaskom na birališta nam itekako možete pomoći. Euroizbori su mnogo više od odluke tko će sjediti u Bruxellesu i Strasbourgu. Odlučujete o našoj sudbini!

Maletić u Šibeniku i Drnišu

Prije nego što se u Kninu pridružila ostalim našim kandidatima, Ivana Maletić u Šibeniku je sudjelovala na svečanoj sjednici Županijske skupštine na kojoj su dodijeljene nagrade uspješnim građanima. Pohodila je potom Drniš gdje ju je dočekao gradonačelnik Josip Begonja: posjet Crkvi svetog Ante, druženje s građanima, gostovanje na Radio Drnišu.

 

  

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©