Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Šibenik, 07.01.2015.

Konferencija za novinare uoči drugog kruga predsjedničkih izbora

Šibensko-kninski HDZ zajedno sa koalicijskim partnerima HSS-om, HSP AS, HRAST-om, HSLS-om i HČSP danas su održali konferenciju za novinare na kojoj su pozvali birače da u nedjelju, 11. siječnja 2015. godine, u drugom krugu predsjedničkih izbora svoj glas daju Kolindi Grabar Kitarović.

Konferenciji su prisustvovali Ante Kulušić predsjednik ŽO HDZ-a, Josipa Rimac članica Predsjedništva HDZ-a, Goran Pauk predsjednik GO HDZ-a Grada Šibenika, Tomislav Vrdoljak tajnik ŽO HDZ-a, Gordan Fržop predsjednik Mladeži HDZ-a ŠKŽ, Željko Burić gradonačelnik Grada Šibenika, Zoran Smolić predsjednik ŽO HSS-a, Hrvoje Zekanović predsjednik šibenskog HRAST-a, Florijan Žižić predsjednik ŽO HSP AS-a, Dalibor Durdov dopredsjednik HČSP i Siniša Bušac predsjednik GO HSLS-a Šibenika.

Predsjednik ŽO HDZ-a Ante Kulušić zahvalio je biračima koji su u prvom krugu predsjedničkih izbora svoje povjerenje dali Kolindi Grabar Kitarović te pozvao birače na još veću angažiranost i izlaznost u drugom krugu u nedjelju, 11. siječnja 2015.

"Josipovićev slogan je ‘Pravi put’. Jedini put kojim on ide je u put u propast. Prije izbora nikad se nije usudio Vladi premijera Milanovića ništa prigovoriti, zbog čega i sam snosi odgovornost za ovu situaciju. Hrvatska nikad nije lošije stala nego za mandata ove Vlade, zato, u nedjelju izađite na izbore, pokažite da želite promjene i bolju Hrvatsku za sve njene građane.", rekao je Ante Kulušić.

Josipa Rimac, članica Predsjedništva HDZ-a i kninska gradonačelnica istaknula je da je u prvom krugu Kolinda Grabar Kitarović ostvarila 45 % glasova, a Ivo Josipović 31 % te se nada da će u drugom krugu razlika biti veća i da će Hrvatska dobiti ženu za predsjednicu. Pozvala je sve žene u županiji i Republici Hrvatskoj da zaokruže redni broj 2. na glasačkom listiću.

Predsjednik GO HDZ-a Grada Šibenika i Šibensko-kninski župan Goran Pauk istaknuo je da je Kolinda Grabar Kitarović pobijedila u gradu Šibeniku, dok je u ostalim gradovima na obali imala nešto lošiji rezultat. Zahvalio je biračima te izrazio uvjerenje da će birači i u drugom krugu izići na izbore i svoj glas dati šibenskoj nevjesti jer prepoznaju njenu kvalitetu u odnosu na protukandidata Josipovića.

Svi koalicijski partneri dali su bezrezervnu podršku kandidatkinji za predsjednicu Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović i pozvali svoje članove i simpatizere da u nedjelju, 11. siječnja iziđu na izbore i na glasačkom listiću zaokruže redni broj 2.


 

  

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©