Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Šibenik, 10.02.2015.

Održana konstituirajuća sjednica Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Šibensko-kninske županije

Dana, 9. veljače 2015. godine u prostorijama Ž.O. HDZ-a Šibensko-kninske županije održana je 1. konstituirajuća sjednica Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Šibensko-kninske županije na kojoj su izabrana tijela Zajednice.

Naime, izabrani predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Šibensko-kninske županije Ivica Ajduković-Jastreb je predložio da dvoje potpredsjednika Zajednice budu dr. Nelka Tomić (Vodice) i Josip Bebek (Knin), za tajnika je predložen Alen Bračanov te za rizničara Tomislav Vrdoljak. Svi prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni te je na ovaj način izabrano Predsjedništvo Zajednice.

S obzirom da je Pravilnikom Zajednice u članku 18. predviđeno da je župan, ukoliko je član Zajednice ujedno i član Županijskog odbora Zajednice isto je stavljeno na usvajanje i jednoglasno je župan Goran Pauk kooptiran u Županijski odbor Zajednice.

Na ovoj prvoj konstituirajućoj sjednici predsjednik Zajednice Ivica Ajduković je predložio da se do iduće sjednice sačini Operativni plan rada Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Šibensko-kninske županije za 2015. godinu te da se isti treba dostaviti Središnjici.


 

  

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©