Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Šibenik, 27.03.2015.

Predstavljanje knjige „Hrvatska u raljama djece komunizma“ u organizaciji Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i MHDZ-a Šibensko-kninske županije

Promocija knjige "Hrvatska u raljama djece komunizma" autora Tihomira Dujmovića izazvala je nezapamćenu pozornost šibenske javnosti te se na predstavljanju knjige održane ovog četvrtka (26. ožujka) u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice "Juraj Šižgorić" u Šibeniku tražila stolica više.

Predstavljanju knjige uz autora Tihomira Dujmovića nazočili su i prof. dr. sc. Andrija Hebrang, moderator Ante Nadomir Šutra. U ime organizatora obratila se predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski Anita Aužina.

Najnovije djelo Tihomira Dujmovića knjiga istine o Hrvatskoj, daje odgovor na pitanje koje nam često postavljaju strani političari, kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomske i moralno dno? Onaj tko hoće izliječiti Hrvatsku od crvene kuge, mora lijegati i ustajati sa Dujmovićevom knjigom. U suprotnom uzalud su hrvatske generacije ginule za državu.

Neposredno prije predstavljanja knjige Tihomir Dujmović imao je i intervju na Radio Šibeniku, Radio Ritmu i TV Šibeniku.


 

  

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©