Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Knin, 24. kolovoza 2012.

Izborna skupština GO Mladeži HDZ-a Grada Knina

Dana 24. kolovoza 2012.godine u svečanoj dvorani veleučilišta „Marko Marulić“ održana je izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Knina na kojoj je Slaven Ivić jednoglasno ponovno izabran za predsjednika Mladeži kninskog HDZ-a.
Za njegovog proteklog mandata broj članova mladeži stranke znatno se povećao.
- Mladež HDZ-a Grada Knina sada broji 500 članova i čini jednu trećinu ukupnog članstva – izvijestio je Ivić i najavio pobjedu HDZ-a u Kninu na lokalnim izborima iduće godine u kojoj će bitnu ulogu, kako je rekao, odigrati upravo mladež stranke.
Predsjednik županijske organizacije mladeži Ante Rakić je u svom govoru pohvalio Mladež kninskog HDZ-a, pozvao na jedinstvo te poželio puno sreće u daljnjem radu budućem izabranom vodstvu.
Josip Bilaver, tajnik nacionalne organizacije Mladeži HDZ-a je Knin, odnosno gradsku organizaciju mladeži naveo kao najbolji primjer integriranja mladih u politiku za što velike zasluge pripisuje gradonačelnici Grada Knina gđa Josipi Rimac. Uz pohvale na dosadašnjim rezultatima, zaželio je i puno uspjeha u daljnjem radu budućem izabranom vodstvu.
Skupštini se obratila i članica Predsjedništva HDZ-a, još uvijek članica Mladeži stranke, Josipa Rimac koja je istaknula da se i u mladeži stranke treba promovirati zdravo rivalstvo i zajedništvo. Osvrnula se i najnovije poteze koalicijske vlasti.
- Oni se najviše bave kadrovskom politikom i to na ružan način. Logično je da bude političkih smjena, ali ne da one sežu sve do portira i ljudi koji rade u naplatnim kućicama. Ako im se za grijeh uzima to što su članovi stranke koja nije na vlasti, to prije svega nije ni ljudski niti socijalno osjetljivo – upozorila je Rimac, te naravno poželjela uspjeh u daljnjem radu budućem vodstvu.
Za članove kninskog Gradskog odbora Mladeži HDZ-a izabrani su Marko Šešo, Ana Marić, Barbara Alilović, Davor Tokmakcija, Ana Šimić, Luka Lubina, Miran Marelja i Hrvoje Ivanković.
U Nadzorni odbor izabrani su Stipe Miljković, Katarina Požar, Pero Pratljačić, Goran Mrnjavać i Ružica Ivić.
Za izaslanike za županijsku Izbornu skupštinu izabrani su Ana Marić, Ana Šimić, Davor Tokmakcija, Damir Krvavica, Dejan Kozjak, Dragana Marković, Dragan Grizelj, Dragan Vlajić, Ivan Opačak, Ivica Jurić Grgic, Jakov Šimunović, Luka Lubina, Miran Marelja, Pero Pratljačić, Ružica Ivić, Sanja Jurić, Slaven Marković i Stipe Miljković.
Gosti Izborne skupštine bili su: tajnik županijske organizacije stranke i dogradonačelnik Knina Tomislav Vrdoljak, predsjednik Gradskog vijeća Knina Nikola Blažević, gradski vijećnici HDZ-a, te članovi GO HDZ-a Grada Knina. 

 

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©