Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Drniš, 27. kolovoza 2012.

Održana Izborna skupština GO Mladeži HDZ-a Grada Drniša

Jure Ivić novi je predsjednik Mladeži drniškog HDZ-a. Jednoglasno je odlučeno na redovnoj Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a za Grad Drniš. Na toj je dužnosti zamijenio dosadašnjeg predsjednika Bruna Zeljka.
Funkciju predsjednika gradskog ogranka mladeži HDZ-a Grada Drniša Zeljko je obnašao u dva mandata. U svom izvješću istaknuo je da se broj članova u protekle četiri godine povećao za 80 članova te sada broje oko 220 članova. Naglasio je kako u proteklom mandatu članovi mladeži dali su veliki doprinos u predizbornim kampanjama za izbore za mjesne odbore i gradske četvrti, te su aktivno sudjelovali na predizbornim skupovima za parlamentarne izbore kada je HDZ na području Grada Drniša osvojio više od 52% glasova.
Novi predsjednik 26-godišnji Jure Ivić, drniškoj javnosti već jer poznat kao predsjednik Savjeta mladih Grada Drniša. Živi na Miljevcima, po zanimanju je magistar struke geografije, nezaposlen je.
Predsjednik drniškog HDZ-a Josip Begonja osvrnuo se na dosadašnji rad i buduća očekivanja HDZ-ove mladeži, kazavši kako s obzirom da slijede pripreme za lokalne izbore koji su od iznimne važnosti ne samo za Drniš već i za županiju, realno je očekivati da će se što više mladih uključiti u sve predizborne aktivnosti. Mladima se obratio i predsjednik županijske organizacije mladeži MHDZ-a Ante Rakić koji je pohvalio rad i sudjelovanje drniške u dosadašnjim aktivnostima.
Za nove članove Gradskog odbora mladeži HDZ-a izabrani su: Duilo Katarina, Buzov Slavko, Brakus Zoran, Čavala Boško, Galić Ante (Žorž), Galić Ivan, Samac Ante, Jelčić Iva, Karlo Kristina, Bukarica Anka, Đidara Tihomir i Ercegovac Goran
Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Cigić Ante, Dević Šime i Vlaić Iva, a za izaslanike za županijsku Izbornu skupštinu izabrani su: Bukarica Anka, Cigić Ante, Čavala Boško, Dević Šime, Ercegovac Goran, Galić Ivan, Ivić Jure, Jelčić Iva i Samac Ante.

FOTOGALERIJA... 

 

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©