Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Šibenik, 28.01.2013.

Općinski odbor HDZ-a Primoštena predstavio kandidata za načelnika općine

Na tiskovnoj konferenciji održanoj dana, 28. siječnja 2013. godine u prostorijama Ž.O. HDZ-a Šibensko-kninske županije predstavljen je HDZ-ov kandidat za načelnika općine Primošten Mario Jurin, dr. med. Naime, dr. Jurin je rođen u Šibeniku 22. kolovoza 1958. godine. Oženjen je i otac četvero djece. Osnovnu školu završio je u Primoštenu, Gimnaziju u Šibeniku, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1984. godine, specijalizirao internu medicinu 2002. godine, a 2011. godine završio užu specijalizaciju iz endokrinologije i dijabetologije. Zaposlen je na mjestu internista endokrinologa i dijabetologa u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije. Dr.med. Mario Jurin je bio sudionik Domovinskog rata, najprije u Kriznom stožeru, a potom u 113. Šibenskoj brigadi u funkciji zapovjednika sanitetske desetine, a kasnije načelnik sanitetske struke u brigadi.


Na početku tiskovne konferencije nazočnima se obratila članica predsjedništva HDZ-a gospođa Rimac koja je istaknula da je danas veliki dan za Hrvatsku demokratsku zajednicu jer su kandidati HDZ-a jučer na prijevremenim izborima u Drnišu ostvarili pobjedu sa oko 65% glasova i na taj način pokazali da se HDZ vraća na vlast u onim sredinama u kojima je bio u oporbi, a u Drnišu je to skoro 8 (osam) godina, ali da će se HDZ vratiti na vlast u svibnju i u Gradu Šibeniku. To je samo uvertira- istaknula je Rimac, kako će izgledati izbori u svibnju u Šibensko-kninskoj županiji, ali i u cijeloj Državi.
Nakon gospođe Rimac, nazočnima se obratio budući gradonačelnik gospodin Josip Begonja koji se zahvalio svim članovima HDZ-a, a napose članovima i simpatizerima sa područja Drniša koji su dali potporu njemu i njegovu zamjeniku Nikoli Lovriću, ali i koji su dali potporu Hrvatskoj demokratskoj zajednici.
Prije predstavljanja kandidata za načelnika Primoštena dr.med. Maria Jurina nazočne predstavnike medija i sve prisutne pozdravio je predsjednik Ž.O. HDZ-a Šibensko-kninske županije Ante Kulušić koji se u svome govoru osvrnuo na prošlotjednu izjavu ministra Vrdoljaka koji je u Vodicama rekao „da se ne smije dopustiti HDZ-u da se vrati“, te da je pobjeda u Drnišu upravo ono što je ministar Vrdoljak najmanje želio.


„Ovo je početak skidanja s vlasti neodgovornih iz Kukuriku koalicije, a tako će biti i u Šibeniku, gradu koji ne zaslužuje ovakvu nesposobnu vlast koja je izgradila par stotina metara plaže, ulica i ležećih policajaca.
U svome obraćanju predsjednik O.O. HDZ-a Primoštena Paško Nižić je istaknuo da je besplatna legalizacija bespravno sagrađenih objekata, po Odluci općinskog vijeća obična laž, te da se ne odnosi na sve građane Primoštena, nego na samo podobne.
Kandidat HDZ-a za načelnika Primoštena dr. med. Mario Jurin se u svome obraćanju zahvalio Općinskom odboru HDZ-a koji ga je predložio za kandidata, kao i svim članovima stranke, te se nada da će svojim sposobnostima i znanjem zajedno sa svim članovima HDZ-a Primoštena vratiti HDZ na vlast u Primošten.

 

  

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©