Vijesti
Naslovna |  Povijest Kontakt  |  Vodstvo  |  Mladež  | Učlani se!| Galerija  
 

 

Šibenik, 06.03.2013.

Općinski odbor HDZ-a Tisno predstavio kandidatkinju za načelnicu općine

Na tiskovnoj konferenciji održanoj dana, 6. ožujka 2013. godine u prostorijama Ž.O. HDZ-a Šibensko-kninske županije s početkom u 10,00 sati, predstavljena je kandidatkinja HDZ-a za načelnicu općine Tisno diplomirana pravnica Jelena Obratov. Na početku tiskovne konferencije, sve nazočne pozdravio je predsjednik Ž.O. HDZ-a gospodin Ante Kulušić, te istaknuo da se nada da će buduća načelnica HDZ-a općine Tisno Jelena Obratov više raditi na onome što čini dobro za stanovnike općine, a ne da će biti u novinama kao sadašnji načelnik koji je zastupljen u medijima više od svih gradonačelnika i načelnika općina u Republici Hrvatskoj.

"Uvjeren sam u pobjedu HDZ-a u općini Tisno na predstojećim lokalnim izborima u svibnju" - zaključio je Kulušić, te riječ dao predsjedniku O.O. HDZ-a Tisno gospodinu Josi Stegiću.

Predsjednik O.O. HDZ-a općine Tisno Joso Stegić je u svom obraćanju medijima istaknuo kako nakon što je općina imala „starog“ načelnika 12 godina, te najmlađeg načelnika zadnje četiri godine, došlo vrijeme da na čelu općine bude mlada i uspješna žena koja za razliku od sadašnjeg načelnika ima završen pravni fakultet.

„Uvjeren sam da će gospoda Jelena Obratov uspješno voditi općinu Tisno, kao što uspješno vodi svoju obitelj i kao što uspješno radi svoj posao u Općinskom sudu u Tisnom“ - istaknuo je Stegić.

Nakon toga nazočnima se obratila kandidatkinja HDZ-a za načelnicu općine Tisno Jelena Obratov koja se predstavila medijima i istaknula da je Srednju jezičnu gimnaziju završila u Šibeniku, a nakon toga stekla diplomu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. U braku je 19 godina i ima dvije kćerke (18 i 12 godina). Na sudu u Tisnom radila je kao administrativni referent, a nakon toga kao sudski ovršitelj, a danas obnaša dužnost kao voditeljica pisarnice u istom sudu. Jelena je istaknula da je odnedavna članica HDZ-a, ali da je simpatizer i glasač odavno te je napomenula da joj je iznimna čast što je dobila povjerenje Općinskog odbora HDZ-a Tisno i njegovih članova da bude kandidatkinja za načelnicu općine. „Mi u Tisnom radimo na jednom programu koji će se odnositi na boljitak za mlade ljude, za ostanak mladih u našoj općini jer se u zadnje vrijeme događa da mladi odlaze izvan općine u potrazi kako za radnim mjestom kojeg u Tisnom ima sve manje, tako i za boljim društvenim životom koji je sve lošiji. Kroz svoje programe raditi ćemo na otvaranju Poduzetničke zone u Dubravi, na razvijanju turističkih zona koje su predviđene Prostornim planom, te u tom pravcu nastojati da se u tim zonama izgrade hoteli koji će imati određenu namjenu i to za razvoj zdravstvene i sportske turističke ponude za koje imamo potencijale. U našem budućem radu primat će imati izgradnja Dječjeg vrtića koji nam je obećan 2011. godine, pa ponovno sada pri kraju mandata sadašnjeg načelnika, a od toga još uvijek nema ništa. Kao žena i majka borit ću se da mladi ljudi imaju bolju budućnost u Tisnom. Kao buduća načelnica radit ću i živjeti za Tisno i Tišljane 24 sata, a ne kao sadašnji načelnik koji sjedi 2 dana u općini, a ostali dio tjedna u saborskim klupama te se stoga nadam i uvjerena sam da će mi glasači dati povjerenje da ubuduće vodim općinu Tisno u prosperitet i bolju budućnost“- istaknula je Jelena Obratov.
Svoju potporu kandidatkinji HDZ-a za načelnicu Tisnog došli su dati i članovi O.O. HDZ-a Tisno, te župan Goran Pauk i tajnik Ž.O. HDZ-a Tomislav Vrdoljak.
 

  

 

© Službene stranice HDZ-a Županije Šibensko-kninske 2004-2011.©